Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Body_Needs SuperBeerschot
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Volckaert rent richting de bal. De Ceulaer is nu in balbezit. Demeurisse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demeurisse krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Spruyt passt de bal in één keer door. De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kins. Kins krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 40%, SuperBeerschot 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Body_Needs - SuperBeerschot 0:0

46e minuut.
Deroo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossaert komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Van Heck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spruyt rent richting de bal. Bossaert onderschept slim de pass. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kins is nu in balbezit. Bossaert is nu in balbezit. Bossaert passt de bal in één keer door. Baseggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baseggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - SuperBeerschot 0:1

71e minuut.
De Rijck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rijck geeft de bal voor. Fontaine heeft problemen om de bal te vangen. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse geeft een hoge lob. Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Bossaert de bal. Bossaert probeert naar een medespeler te passen. Roegiers rent richting de bal. Moyaert rent richting de bal. Moyaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Cambier met een snelle inworp. Bossaert is nu in balbezit. Bossaert geeft een hoge lob. Deveen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Body_Needs - SuperBeerschot 1:1

83e minuut.
Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers geeft een lange en hoge pass. Moyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossaert rent richting de bal. Bossaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kins. Kins krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. De Ceulaer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Ceulaer kan niet meer verder spelen. Christiaens komt het veld opgelopen. Jongh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bossaert kopt de bal weg. Moyaert rent richting de bal. Moyaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 53%, SuperBeerschot 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Body_Needs - SuperBeerschot 1:1