Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_thekillers cranemaudit
nieuwe opstellin Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten weak
good Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu geeft een hoge lob. Vervoort kopt de bal weg. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ... Chevalier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Van Paemel passt de bal zonder na te denken. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu passt de bal zonder na te denken. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chevalier met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wevere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe passt de bal in één keer door. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 1:0

18e minuut.
Bracke passt de bal met de wreef. Vervoort is nu in balbezit. Stoop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoop krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Van Brussel onderschept slim de pass. Van Brussel speelt de bal door. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Wevere de bal. Wevere geeft de bal voor. Stoop kopt de bal weg. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 3:0

32e minuut.
Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Paemel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 4:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekuysal met de inworp. Knizia speelt de bal door. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 5:0

43e minuut.
Halicki speelt de bal door. Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu passt de bal in één keer door. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vervoort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 22%, cranemaudit 78%.
fc_thekillers - cranemaudit 5:0

47e minuut.
Janssens geeft de bal voor. Bracke kopt de bal weg. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butaeye de bal. Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Xiaoyu de bal. Xiaoyu geeft een hoge lob. Stoop is nu in balbezit. Stoop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - cranemaudit 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 14%, cranemaudit 86%.
fc_thekillers - cranemaudit 6:0