Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Aphrodite Body_Needs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Van Besauw is nu in balbezit. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Moyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Body_Needs 0:1

15e minuut.
De Ceulaer onderschept slim de pass. Inworp. Lodewijckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ghys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Besauw is nu in balbezit. Jongh begaat een overtreding. Van Besauw roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Van Besauw kan niet meer verder spelen. Segers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 49%, Body_Needs 51%.
RSC Aphrodite - Body_Needs 0:1

55e minuut.
Ghys kopt de bal weg. De Ceulaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humberts onderschept slim de pass. Ghys bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghys draait met de bal, schiet en ... Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert onderschept slim de pass. Ghys verovert de bal door een tackle van achteren. Humberts is nu in balbezit. Humberts draait met de bal, schiet en ... Desmet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desmet trapt de bal weg. Cambier kopt de bal weg. Moyaert rent richting de bal. Moyaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Michiels geeft een lange en hoge pass. Daar is Lodewijckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volckaert begaat een overtreding. Volckaert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 48%, Body_Needs 52%.
RSC Aphrodite - Body_Needs 0:1