Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant SuperBeerschot
352 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 24.2
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Lish passt de bal met de wreef. Desnouck rent richting de bal. Desnouck passt de bal zonder na te denken. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Kins rent richting de bal. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck passt de bal in één keer door. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Van Houdt probeert naar een medespeler te passen. Vanpeteghem is nu in balbezit. Demeurisse verovert de bal door een tackle van achteren. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - SuperBeerschot 0:1

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Handenhoven niet meer kan verder spelen. Pasmans komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Demeurisse passt de bal zonder na te denken. Mertens rent richting de bal. Mertens geeft een hoge lob. Baseggio is nu in balbezit. Baseggio schiet op doel. Pasmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - SuperBeerschot 0:2

17e minuut.
Mertens passt de bal in één keer door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans speelt de bal door. Klungelig pakt Lish de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Spruyt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanmaele komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Massaux geeft de bal voor. Delsen geeft een lange en hoge pass. Geukens rent richting de bal. Lish verovert de bal door een tackle van achteren. Lish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 31%, SuperBeerschot 69%.
Lokomotiv Veldkant - SuperBeerschot 0:2

46e minuut.
Demeurisse heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Vanmaele is nu in balbezit. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Carrasco met de inworp. Desnouck heeft problemen om de bal te vangen. Desnouck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lish de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De Rijck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrasco met de inworp. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kins onderschept slim de pass. Kins geeft de bal voor. Roegiers kopt de bal weg. Baseggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baseggio draait met de bal, schiet en ... Pasmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - SuperBeerschot 0:3

75e minuut.
Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peiremans de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Peiremans passt de bal in één keer door. Lish is nu in balbezit. Desnouck rent richting de bal. Desnouck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ... Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Van Heck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Houdt verovert de bal door een tackle van achteren. Van Houdt geeft een lange en hoge pass. Daar is Peiremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Desnouck onderschept slim de pass. Desnouck met een sublieme pass. Geukens is nu in balbezit. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans schiet op doel. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 17%, SuperBeerschot 83%.
Lokomotiv Veldkant - SuperBeerschot 0:3