Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperBeerschot Lokomotiv Veldkant
442 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Geukens geeft een hoge lob. Karagiannis kopt de bal weg. Daar is Desnouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:1

11e minuut.
Vanpeteghem probeert de bal met de borst te controleren. Spruyt verovert de bal door een tackle van achteren. Spruyt met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Deveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Wilmots onderschept slim de pass. Van Heck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Heck passt de bal in één keer door. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:2

15e minuut.
De Rijck geeft een hoge lob. Inworp. Carrasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desnouck rent richting de bal. Desnouck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Massaux de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:3

23e minuut.
Baseggio passt de bal met de wreef. Kins is nu in balbezit. Van Houdt maakt een afschuwelijke overtreding. Van Houdt krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Van Houdt heeft problemen om de bal te vangen. Roegiers rent richting de bal. Van Houdt maakt een afschuwelijke overtreding. Van Houdt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft de bal voor. Geukens heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karagiannis neemt de hoekschop. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 77%, Lokomotiv Veldkant 23%.
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:4

71e minuut.
Klungelig pakt Geukens de bal. Geukens probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:5

75e minuut.
Lish speelt de bal door. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck passt de bal met de wreef. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Deveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Carrasco met een snelle inworp. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck haalt uit met een fantastische trap. Lish probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karagiannis met een snelle inworp. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish geeft een hoge lob. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 64%, Lokomotiv Veldkant 36%.
SuperBeerschot - Lokomotiv Veldkant 0:5