Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Brugge 24 cranemaudit
MILA Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 14.6
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


8e minuut.
Bajorek passt de bal zonder na te denken. Okoń rent richting de bal. Molenberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mannaerts rent richting de bal. Okoń probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Van Paemel kopt de bal weg. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach probeert naar een medespeler te passen. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 1:0

18e minuut.
Węglarz met de inworp. Prędota geeft een hoge lob. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel. Molenberghs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fiers heeft problemen om de bal te vangen. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota geeft de bal voor. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń draait met de bal, schiet en ... Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 2:0

27e minuut.
Okoń rent richting de bal. Okoń passt de bal in één keer door. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Chevalier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 3:0

37e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota passt de bal in één keer door. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 4:0

39e minuut.
Vervaet speelt de bal door. Prędota probeert de bal aan de voet te houden. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz geeft de bal voor. Ulrich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bajorek passt de bal in één keer door. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet geeft de bal voor. Okoń rent richting de bal. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 17%, cranemaudit 83%.
Club Brugge 24 - cranemaudit 4:0

49e minuut.
Mannaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota onderschept slim de pass. Prędota speelt de bal door. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Chevalier bokst de bal weg. Okoń is nu in balbezit. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 5:0

59e minuut.
Mannaerts is nu in balbezit. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń probeert naar een medespeler te passen. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Chevalier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 6:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bajorek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Molenberghs de bal. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 7:0

72e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Prędota de bal. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet passt de bal met de wreef. Bajorek speelt de bal door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mannaerts rent richting de bal. Prędota onderschept slim de pass. Prędota probeert naar een medespeler te passen. Okoń rent richting de bal. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich passt de bal zonder na te denken. Okoń is nu in balbezit. Paal! Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 8:0

79e minuut.
Prędota met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. van Duysse is nu in balbezit. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 9:0

81e minuut.
Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 10:0

84e minuut.
Molenberghs met een harde bal richting middenveld. Vervaet kopt de bal weg. Okoń is nu in balbezit. Prędota rent richting de bal. Prędota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
MacCurrach met een sublieme pass. Van Paemel geeft een hoge lob. Vervaet kopt de bal weg. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - cranemaudit 11:0

88e minuut.
Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiers met een sublieme pass. Daar is van Duysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 17%, cranemaudit 83%.
Club Brugge 24 - cranemaudit 11:0