Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cranemaudit Club Brugge 24
Normal Tactiek MILA
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


12e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Prędota rent richting de bal. Prędota met een sublieme pass. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota met een sublieme pass. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Club Brugge 24 0:1

23e minuut.
MacCurrach geeft de bal voor. Prędota kopt de bal weg. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Club Brugge 24 0:2

27e minuut.
Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota probeert naar een medespeler te passen. Okoń is nu in balbezit. Okoń schiet op doel. Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Club Brugge 24 0:3

31e minuut.
Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich passt de bal met de wreef. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel. Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ... Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Złotopolski met een sublieme pass. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrei speelt de bal door. Okoń is nu in balbezit. Okoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Club Brugge 24 0:4

40e minuut.
van Duysse rent richting de bal. Bajorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Paemel met een snelle inworp. Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass. Okoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 72%, Club Brugge 24 28%.
cranemaudit - Club Brugge 24 0:4

50e minuut.
MacCurrach passt de bal in één keer door. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Daar is Janssens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ... Chevalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Molenberghs is nu in balbezit. Molenberghs geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Van Paemel probeert naar een medespeler te passen. Vervaet rent richting de bal. Vervaet met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Prędota rent richting de bal. Prędota passt de bal in één keer door. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Ulrich is nu in balbezit. Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Fiers heeft problemen om de bal te vangen. Prędota met een sublieme pass. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel. Paal!

89e minuut.
MacCurrach met een sublieme pass. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota passt de bal met de wreef. Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich schiet op doel. Chevalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 87%, Club Brugge 24 13%.
cranemaudit - Club Brugge 24 0:4