Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
politiek pepper
Normal Tactiek jo3223
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 26.2
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez speelt de bal door. Noske heeft problemen om de bal te vangen. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 0:1

4e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout verovert de bal door een tackle van achteren. Korthout geeft een lange en hoge pass. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap. Łoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
de Loore geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul is nu in balbezit. Ellul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux passt de bal zonder na te denken. Malbrancque rent richting de bal. Malbrancque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Loore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
de Loore onderschept slim de pass. de Loore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Korthout geeft een hoge lob. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard passt de bal zonder na te denken. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 0:2

27e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Millecamps geeft een lange en hoge pass. Křemenáč rent richting de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul geeft een lange en hoge pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ... Depinois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 39%, pepper 61%.
politiek - pepper 1:2

46e minuut.
Simons rent richting de bal. Schuer is nu in balbezit. Fanni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fanni naar de kleedkamers voor een vroege douche. Schuer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aelterman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hazard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 1:3

52e minuut.
Dagneaux met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ellul de bal onder controle te krijgen. Hazard probeert naar een medespeler te passen. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aelterman met een sublieme pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. Noske probeert de bal aan de voet te houden. Łoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 1:4

60e minuut.
Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Millecamps speelt de bal door. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard draait met de bal, schiet en ... Łoszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - pepper 1:5

72e minuut.
Korthout passt de bal met de wreef. Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazard passt de bal met de wreef. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Łoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 46%, pepper 54%.
politiek - pepper 1:5