Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVK Plopkoek fc finn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Verbraken geeft een hoge lob. de Meester kopt de bal weg. De Langhe rent richting de bal. Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Langhe rent richting de bal. De Langhe geeft een hoge lob. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie onderschept slim de pass. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Smaele is nu in balbezit. Smaele geeft de bal voor. Cowie is nu in balbezit. Cowie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - fc finn 1:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meule met een harde bal richting middenveld. Forrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Theuwen de bal. Theuwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Devos is nu in balbezit. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten geeft de bal voor. Van Kampen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 46%, fc finn 54%.
KVK Plopkoek - fc finn 1:0

54e minuut.
Forrez met een snelle inworp. de Meester is nu in balbezit. de Meester speelt de bal door. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Belde is nu in balbezit. Belde geeft de bal voor. de Meester probeert de bal aan de voet te houden. Cowie is nu in balbezit. Cowie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hoelen geeft een hoge lob. Castagne kopt de bal weg. Walle probeert de bal aan de voet te houden. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. De Langhe met een sublieme pass. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft de bal voor. Verbraken heeft problemen om de bal te vangen. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 54%, fc finn 46%.
KVK Plopkoek - fc finn 1:0