Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mooi roze is ook nie lelijk vng
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Goemaere heeft problemen om de bal te vangen. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert onderschept slim de pass. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
de Valck probeert de bal met de borst te controleren. Pfaff verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaff met een sublieme pass. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Smits speelt de bal door. Blanchaert is nu in balbezit. de Valck rent richting de bal. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gheltiere is nu in balbezit. Gheltiere met een sublieme pass. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits verovert de bal door een tackle van achteren. Smits haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Callaerts rent richting de bal. Callaerts passt de bal in één keer door. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere schiet op doel. Moerman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - vng 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 60%, vng 40%.
Mooi roze is ook nie lelijk - vng 1:0

68e minuut.
Smits is nu in balbezit. Smits probeert naar een medespeler te passen. de Valck is nu in balbezit. Smits is nu in balbezit. Smits haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
de Maesschalck rent richting de bal. Callaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts passt de bal in één keer door. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gheltiere is nu in balbezit. Callaerts is nu in balbezit. Gheltiere maakt een afschuwelijke overtreding. Callaerts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Mooren onderschept slim de pass. Mooren speelt de bal door. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel. Daerden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mooi roze is ook nie lelijk - vng 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 45%, vng 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mooi roze is ook nie lelijk - vng 1:1
vng