Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vng Mooi roze is ook nie lelijk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers met een sublieme pass. Goemaere heeft problemen om de bal te vangen. Dullers rent richting de bal. Dullers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mooren rent richting de bal. Guchtenaere onderschept slim de pass. Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Dullers is nu in balbezit. Dullers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guchtenaere geeft de bal voor. Moerman met een sublieme pass. Degrelle heeft problemen om de bal te vangen. Dullers rent richting de bal. Dullers haalt uit met een fantastische trap. Moerman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Blanchaert is nu in balbezit. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits onderschept slim de pass. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Teppers trapt de bal weg. Jurion is nu in balbezit. Henderyckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henderyckx krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere probeert naar een medespeler te passen. Smits is nu in balbezit. Smits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 72%, Mooi roze is ook nie lelijk 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vng - Mooi roze is ook nie lelijk 0:0

50e minuut.
Duinslaeger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfaff met de inworp. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. Goemaere geeft een lange en hoge pass. Henderyckx rent richting de bal. Dullers rent richting de bal. Dullers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jurion onderschept slim de pass. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers passt de bal met de wreef. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Blanchaert draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger kopt de bal weg. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Daerden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vng - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

88e minuut.
Dullers passt de bal in één keer door. Mooren geeft een hoge lob. Blanchaert is nu in balbezit. Smits rent richting de bal. Smits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 61%, Mooi roze is ook nie lelijk 39%.
vng - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0