Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper KVK Plopkoek
jo3223 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 15
zeer goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Wullaert onderschept slim de pass. Millecamps rent richting de bal. Wullaert begaat een overtreding. Wullaert krijgt een gele kaart. Millecamps raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagneaux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
de Loore rent richting de bal. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. de Loore schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Loore krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dagneaux geeft een hoge lob. Malbrancque bereikt de bal nog maar net als eerste. Verwimp onderschept slim de pass. Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Millecamps geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schuer speelt de bal door. Hazard rent richting de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ... Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - KVK Plopkoek 1:0

14e minuut.
Gilbert passt de bal met de wreef. Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal met de wreef. Hazard is nu in balbezit. Hazard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - KVK Plopkoek 2:0

26e minuut.
Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Wullaert rent richting de bal. Wullaert geeft een hoge lob. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hazard rent richting de bal. Hazard passt de bal zonder na te denken. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - KVK Plopkoek 3:0

35e minuut.
Devos probeert de bal aan de voet te houden. Simons rent richting de bal. Walle begaat een overtreding. Walle krijgt een gele kaart. Simons is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schuer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Millecamps geeft de bal voor. Verbraken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagneaux is nu in balbezit. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux onderschept slim de pass. Dagneaux geeft een hoge lob. Ernst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 31%, KVK Plopkoek 69%.
pepper - KVK Plopkoek 3:0

74e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Daar is Dagneaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagneaux passt de bal in één keer door. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Schuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Ernst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schuer neemt de hoekschop. Hazard springt en kopt de bal. Ernst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hazard rent richting de bal. Hazard haalt uit met een fantastische trap. Ernst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - KVK Plopkoek 4:0

80e minuut.
Millecamps met de inworp. Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux probeert naar een medespeler te passen. Hazard is nu in balbezit. Hazard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - KVK Plopkoek 5:0

88e minuut.
Schuer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilbert kan de bal niet met de borst controleren. Gilbert passt de bal in één keer door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 30%, KVK Plopkoek 70%.
pepper - KVK Plopkoek 5:0