Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc finn politiek
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 31.1
poor Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Klungelig pakt van Bercklaer de bal. Lasota rent richting de bal. de Meester tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Meester krijgt een gele kaart. Lasota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamionek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Noske onderschept slim de pass. van Moeseke is nu in balbezit. Noske schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noske krijgt een gele kaart. van Moeseke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Moeseke kan niet meer verder spelen. Van Kampen komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul met een sublieme pass. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kamionek geeft de bal voor. Inworp. Castagne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen geeft een lange en hoge pass. Kobusinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
van Bercklaer rent richting de bal. van Bercklaer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lasota de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:1

29e minuut.
Theuwen passt de bal met de wreef. Daar is Forrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genechten is nu in balbezit. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul geeft een hoge lob. Lasota is nu in balbezit. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:2

35e minuut.
Noske rent richting de bal. Noske probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
de Meester rent richting de bal. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek passt de bal met de wreef. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Schoofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 65%, politiek 35%.
fc finn - politiek 0:2

48e minuut.
Lasota geeft een lange en hoge pass. Genechten rent richting de bal. Noske rent richting de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul geeft de bal voor. Křemenáč rent richting de bal. Křemenáč haalt uit met een fantastische trap. Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:3

56e minuut.
de Meester met een snelle inworp. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul schiet op doel. Lippens probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:4

62e minuut.
Ellul kopt de bal weg. van Bercklaer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wyrzykowski de bal onder controle te krijgen. Theuwen rent richting de bal. Theuwen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč met een sublieme pass. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Noske verovert de bal door een tackle van achteren. Noske geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kamionek passt de bal met de wreef. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Lippens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:5

88e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - politiek 0:6

90e minuut.
Forrez is nu in balbezit. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez passt de bal met de wreef. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 67%, politiek 33%.
fc finn - politiek 0:6