Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
politiek fc finn
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Kamionek passt de bal in één keer door. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul rent richting de bal. Ellul met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kamionek geeft een lange en hoge pass. Lippens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Hoelen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Křemenáč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lippens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 1:0

16e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Miguel is nu in balbezit. Miguel geeft een lange en hoge pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul geeft een lange en hoge pass. Schoofs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 2:0

19e minuut.
de Meester verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel Fernández rent richting de bal. Manuel Fernández met een sublieme pass. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Van Kampen onderschept slim de pass. Van Kampen met een sublieme pass. Badur rent richting de bal. Theuwen onderschept slim de pass. Theuwen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Genechten geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Křemenáč met de inworp. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Schoofs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Theuwen de bal. Van Kampen rent richting de bal. Ellul onderschept slim de pass. Ellul schiet op doel. Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 4:0

37e minuut.
Badur met een sublieme pass. Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Schoofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ellul onderschept slim de pass. Lippens rent richting de bal. Ellul onderschept slim de pass. Ellul draait met de bal, schiet en ... Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ellul heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peláez probeert naar een medespeler te passen. Miguel rent richting de bal. Miguel speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 5:0

45e minuut.
de Meester rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamionek. de Meester is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Meester met een snel genomen vrije trap. Lasota rent richting de bal. Lasota passt de bal in één keer door. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen draait met de bal, schiet en ... Kobusinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castagne zal de hoekschop nemen. Kristbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. de Meester is nu in balbezit. de Meester schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 32%, fc finn 68%.
politiek - fc finn 5:0

55e minuut.
Van Kampen geeft een lange en hoge pass. Křemenáč kopt de bal weg. Hoelen controleert de bal met de borst. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Miguel rent richting de bal. Miguel met een sublieme pass. de Meester is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Schoofs bokst de bal weg.

60e minuut.
Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Noske verovert de bal door een tackle van achteren. Noske geeft de bal voor. Ellul kopt de bal weg. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schoofs niet meer kan verder spelen. Meule komt het veld opgelopen. Miguel met de inworp. Ellul geeft een lange en hoge pass. Meule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 6:0

78e minuut.
Miguel kopt de bal weg. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miguel rent richting de bal. Miguel draait met de bal, schiet en ... Meule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - fc finn 7:0

80e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul passt de bal zonder na te denken. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Van Kampen passt de bal in één keer door. Forrez rent richting de bal. Ellul onderschept slim de pass. Ellul passt de bal zonder na te denken. Peláez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Noske kopt de bal weg. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal met de wreef. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 34%, fc finn 66%.
politiek - fc finn 7:0