Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Triple D vng
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Smits passt de bal in één keer door. Fossier rent richting de bal. Fossier geeft de bal voor. Klungelig pakt Smits de bal. Smits schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - vng 0:1

12e minuut.
Valck met een sublieme pass. Delouvroy is nu in balbezit. Melaer rent richting de bal. Delouvroy verovert de bal door een tackle van achteren. Delouvroy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Tollenaere is nu in balbezit. Tollenaere geeft de bal voor. Smits kopt de bal weg. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Valck rent richting de bal. Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Gestel krijgt een gele kaart. Melaer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Melaer kan niet meer verder spelen. Sempels komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Millau bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Millau met de inworp. Van Gestel heeft problemen om de bal te vangen. Van Gestel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Van Gestel onderschept slim de pass. Sempels probeert naar een medespeler te passen. Mooren rent richting de bal. Delouvroy onderschept slim de pass. Delouvroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Mooren de bal. Millau verovert de bal door een tackle van achteren. Millau speelt de bal door. Delouvroy is nu in balbezit. Delouvroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 60%, vng 40%.
FC Triple D - vng 0:1

57e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Christiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buck naar de kleedkamers voor een vroege douche. Christiaens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Tollenaere onderschept slim de pass. Sempels is nu in balbezit. Tack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tack krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Van Gestel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels probeert naar een medespeler te passen. Delouvroy is nu in balbezit. Delouvroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Valck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Christiaens met een snelle inworp. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 53%, vng 47%.
FC Triple D - vng 0:1