Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter FC Mooi roze is ook nie lelijk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers rent richting de bal. Bervoets is nu in balbezit. Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Casteleyn kopt de bal weg. Van Dyck rent richting de bal. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

29e minuut.
Kins met een sublieme pass. Van Dyck is nu in balbezit. Klungelig pakt Van Dyck de bal. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap. Daerden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 59%, Mooi roze is ook nie lelijk 41%.
Winter FC - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0

63e minuut.
Van Dyck rent richting de bal. Degrelle rent richting de bal. Van Dyck begaat een overtreding. Van Dyck krijgt een gele kaart. Degrelle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Bervoets rent richting de bal. Goemaere onderschept slim de pass. Goemaere probeert naar een medespeler te passen. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Graaff geeft een lange en hoge pass. Feuillette kopt de bal weg. Dullers rent richting de bal. Dullers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 60%, Mooi roze is ook nie lelijk 40%.
Winter FC - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0