Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
politiek KVK Plopkoek
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 15
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ellul geeft een lange en hoge pass. Daar is Walle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - KVK Plopkoek 1:0

4e minuut.
Verbraken kopt de bal weg. Wullaert rent richting de bal. Peláez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wullaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Wullaert met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Křemenáč passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken is nu in balbezit. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Kamionek geeft de bal voor. Verbraken probeert de bal aan de voet te houden. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verbraken heeft problemen om de bal te vangen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ernst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - KVK Plopkoek 2:0

14e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal met de wreef. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Verbraken probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De Langhe probeert de bal aan de voet te houden. Kamionek is nu in balbezit. Met opzet legt Schrijvers zijn tegenspeler op de grond. Schrijvers krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ellul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wullaert. Ellul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noske met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Peláez de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Ernst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - KVK Plopkoek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 46%, KVK Plopkoek 54%.
politiek - KVK Plopkoek 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Schrijvers de bal. Ellul onderschept slim de pass. Ellul passt de bal in één keer door. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Devos verovert de bal door een tackle van achteren. Devos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wyrzykowski de bal onder controle te krijgen. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lasota kopt de bal weg. Klungelig pakt De Langhe de bal. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Peláez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Devos geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lasota de bal onder controle te krijgen. Lasota passt de bal in één keer door. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Kamionek de bal. Kamionek met een sublieme pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lasota rent richting de bal. Belde begaat een overtreding. Lasota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manuel Fernández zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walle kopt de bal weg. Daar is Wullaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 30%, KVK Plopkoek 70%.
politiek - KVK Plopkoek 3:0