Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVK Plopkoek politiek
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur onderschept slim de pass. Badur met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal in één keer door. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:1

22e minuut.
Fanni verovert de bal door een tackle van achteren. Fanni speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:2

24e minuut.
Ellul is nu in balbezit. De Langhe is nu in balbezit. Ellul onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ernst met een harde bal richting middenveld. Noske probeert de bal met de borst te controleren. Smaele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smaele krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ellul passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verbraken de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schrijvers probeert naar een medespeler te passen. Belde is nu in balbezit. Met opzet legt Fanni zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fanni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Noske controleert de bal met de borst. Ellul is nu in balbezit. Ellul passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ellul rent richting de bal. Ellul met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:3

43e minuut.
Ellul speelt de bal door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ... Ernst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Walle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:4

45e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Walle met een sublieme pass. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 73%, politiek 27%.
KVK Plopkoek - politiek 0:4

48e minuut.
Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Walle probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cowie is nu in balbezit. Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Lasota geeft een lange en hoge pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:5

53e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ... Ernst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:6

70e minuut.
Křemenáč geeft een hoge lob. Peláez is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:7

85e minuut.
Schrijvers kopt de bal weg. Manuel Fernández speelt de bal door. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walle heeft problemen om de bal te vangen. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:8

88e minuut.
Ellul geeft een lange en hoge pass. Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Walle de bal. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - politiek 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 74%, politiek 26%.
KVK Plopkoek - politiek 0:9