Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper fc finn
jo3223 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chevalier passt de bal in één keer door. Schuer rent richting de bal. Schuer passt de bal zonder na te denken. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoelen met een harde bal richting middenveld. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Simons is nu in balbezit. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 1:0

4e minuut.
Millecamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Millecamps geeft een lange en hoge pass. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 2:0

5e minuut.
Millecamps raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aelterman komt het veld opgelopen.

6e minuut.
van Bercklaer is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons draait met de bal, schiet en ... Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Malbrancque is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 3:0

9e minuut.
de Meester geeft een hoge lob. Inworp. Dagneaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aelterman is nu in balbezit. Aelterman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hazard rent richting de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ... Schoofs bokst de bal weg.

20e minuut.
Schuer kopt de bal weg. de Meester heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert geeft de bal voor. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 4:0

25e minuut.
Gilbert passt de bal in één keer door. Schuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuer geeft een hoge lob. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 5:0

28e minuut.
Simons passt de bal met de wreef. Hazard is nu in balbezit. Hazard schiet op doel. Lippens probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 6:0

31e minuut.
Van Kampen passt de bal zonder na te denken. Castagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagne passt de bal in één keer door. Van Kampen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Schuer passt de bal in één keer door. Simons rent richting de bal. Simons passt de bal zonder na te denken. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard draait met de bal, schiet en ... Schoofs bokst de bal weg. Daar is Malbrancque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazard rent richting de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ... Lippens probeert de bal aan de voet te houden. Schoofs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 7:0

42e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Hazard rent richting de bal. Hazard met een sublieme pass. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 36%, fc finn 64%.
pepper - fc finn 8:0

59e minuut.
Dagneaux geeft een hoge lob. Lippens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippens geeft een lange en hoge pass. Simons probeert de bal met de borst te controleren. Simons haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hoelen de bal. Malbrancque rent richting de bal. Malbrancque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Korthout passt de bal zonder na te denken. Hazard is nu in balbezit. Hazard met een sublieme pass. Malbrancque is nu in balbezit. Malbrancque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - fc finn 9:0

78e minuut.
Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons geeft een lange en hoge pass. Lippens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 31%, fc finn 69%.
pepper - fc finn 9:0