Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daw vng
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Melaer met een sublieme pass. Smits is nu in balbezit. de Gucht maakt een afschuwelijke overtreding. de Gucht krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pirard geeft een hoge lob. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterchele is nu in balbezit. Zaman is nu in balbezit. Zaman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - vng 1:0

26e minuut.
Christiaens geeft een lange en hoge pass. Daar is Pirard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... Herremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daw - vng 1:1

44e minuut.
Smits onderschept slim de pass. Merckx speelt de bal door. de Gucht controleert de bal met de borst. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daw 56%, vng 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
daw - vng 1:1

49e minuut.
Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert passt de bal met de wreef. Pfaff rent richting de bal. Pfaff geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Smits geeft een hoge lob. Christiaens probeert de bal aan de voet te houden. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... Herremans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - vng 1:2

66e minuut.
Smits is nu in balbezit. de Gucht verovert de bal door een tackle van achteren. de Gucht speelt de bal door. Christiaens is nu in balbezit. Christiaens geeft een hoge lob. Herremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Neiring onderschept slim de pass. Neiring speelt de bal door. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman schiet op doel. Teppers probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Neiring met een snelle inworp. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zaman kan niet meer verder spelen. Uyterhoeven komt het veld opgelopen. Sterchele legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
daw - vng 2:2

76e minuut.
Tollenaere onderschept slim de pass. Tollenaere geeft de bal voor. Pirard is nu in balbezit. Blanchaert onderschept slim de pass. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gheltiere is nu in balbezit. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Klungelig pakt Uyterhoeven de bal. Uyterhoeven schiet op doel. Moerman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - vng 3:2

79e minuut.
Nouwen heeft problemen om de bal te vangen. Nouwen probeert naar een medespeler te passen. Gheltiere is nu in balbezit. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Uyterhoeven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Smits passt de bal met de wreef. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Gucht krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Blanchaert moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blanchaert kan niet meer verder spelen. Sempels komt het veld opgelopen. Smits neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daw 50%, vng 50%.
daw - vng 3:2
daw

vng