Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mooi roze is ook nie lelijk FC Triple D
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daerden met een harde bal richting middenveld. Tack kopt de bal weg. Van Gestel is nu in balbezit. Van Gestel geeft een hoge lob. Daerden bokst de bal weg.

23e minuut.
Dullers probeert de bal aan de voet te houden. Goemaere rent richting de bal. Valck onderschept slim de pass. Dullers rent richting de bal. Dullers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - FC Triple D 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 48%, FC Triple D 52%.
Mooi roze is ook nie lelijk - FC Triple D 1:0

47e minuut.
Vandevenne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guchtenaere met een snelle inworp. Dullers is nu in balbezit. Dullers geeft een lange en hoge pass. Speleers bokst de bal weg.

59e minuut.
Valck passt de bal met de wreef. Delouvroy rent richting de bal. Verbraken is nu in balbezit. Delouvroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delouvroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Buck geeft de bal voor. Delouvroy probeert de bal met de borst te controleren. Delouvroy haalt uit met een fantastische trap. Daerden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mooi roze is ook nie lelijk - FC Triple D 1:1

71e minuut.
Malego geeft een lange en hoge pass. Duinslaeger is nu in balbezit. Delouvroy onderschept slim de pass. Delouvroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - FC Triple D 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 44%, FC Triple D 56%.
Mooi roze is ook nie lelijk - FC Triple D 1:2