Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daw politiek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


16e minuut.
Noske onderschept slim de pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kobusinski trapt de bal weg van het doel. Ellul kopt de bal weg. Verbouw kan de bal niet met de borst controleren. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kristbjörnsson kopt de bal weg. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnet rent richting de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:1

29e minuut.
Noske is nu in balbezit. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:2

30e minuut.
Dazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazin passt de bal in één keer door. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ... Herremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Herremans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:3

31e minuut.
Sterchele probeert naar een medespeler te passen. Zaman is nu in balbezit. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kamionek geeft de bal voor. Ellul rent richting de bal. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ellul met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merckx krijgt een gele kaart. Peláez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ellul neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daw 53%, politiek 47%.
daw - politiek 0:3

53e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal met de wreef. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Herremans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:4

54e minuut.
Sterchele heeft problemen om de bal te vangen. Ellul is nu in balbezit. Křemenáč rent richting de bal. Křemenáč geeft een hoge lob. Peláez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen onderschept slim de pass. Nguyen met een sublieme pass. Sterchele rent richting de bal. Sterchele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lasota met de inworp. Ellul rent richting de bal. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:5

71e minuut.
Bonnet is nu in balbezit. Kamionek onderschept slim de pass. Kamionek passt de bal zonder na te denken. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ellul passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peláez de bal. Verbouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daw - politiek 0:6

77e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Ellul is nu in balbezit. Peláez is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daw 65%, politiek 35%.
daw - politiek 0:6
daw