Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vng KVK Plopkoek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Verwimp rent richting de bal. Verwimp geeft een lange en hoge pass. Christiaens met een sublieme pass. Sempels rent richting de bal. Sempels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vng - KVK Plopkoek 1:0

11e minuut.
De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempels onderschept slim de pass. Devos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devos krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Melaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Schrijvers speelt de bal door. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. Moerman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Verbraken kopt de bal weg. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Smits moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Smits schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 45%, KVK Plopkoek 55%.
vng - KVK Plopkoek 1:0

49e minuut.
Devos geeft de bal voor. Daar is Nouwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cowie rent richting de bal. Cowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vng - KVK Plopkoek 1:1

68e minuut.
Tollenaere onderschept slim de pass. Tollenaere geeft een hoge lob. Wullaert controleert de bal met de borst. Melaer rent richting de bal. Melaer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vng - KVK Plopkoek 2:1

76e minuut.
Belde is nu in balbezit. Pfaff onderschept slim de pass. Pfaff probeert naar een medespeler te passen. Sempels is nu in balbezit. Sempels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tollenaere speelt de bal door. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff speelt de bal door. Sempels is nu in balbezit. Sempels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Walle probeert naar een medespeler te passen. Schrijvers is nu in balbezit. Schrijvers met een sublieme pass. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vng - KVK Plopkoek 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 53%, KVK Plopkoek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vng - KVK Plopkoek 2:2