Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVK Plopkoek vng
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers verovert de bal door een tackle van achteren. Cowie bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gheltiere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melaer komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Melaer probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coninckx rent richting de bal. Coninckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Henderyckx met een sublieme pass. Wullaert is nu in balbezit. Wullaert probeert naar een medespeler te passen. Cowie rent richting de bal. Cowie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Moerman trapt de bal weg. Daar is Henderyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smits speelt de bal door. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 50%, vng 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KVK Plopkoek - vng 0:0

62e minuut.
Wullaert is nu in balbezit. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Wullaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wullaert krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Melaer heeft problemen om de bal te vangen. De Langhe is nu in balbezit. Henderyckx begaat een overtreding. Henderyckx krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Verbraken bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken geeft de bal voor. Cowie kopt de bal weg. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tollenaere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melaer is nu in balbezit. Melaer geeft een lange en hoge pass. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVK Plopkoek - vng 0:1

77e minuut.
Coninckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smaele komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Verbraken is nu in balbezit. Blanchaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verbraken. Blanchaert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Tollenaere passt de bal in één keer door. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff passt de bal zonder na te denken. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Henderyckx de bal. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Wullaert speelt de bal door. Cowie is nu in balbezit. Cowie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVK Plopkoek - vng 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVK Plopkoek 46%, vng 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KVK Plopkoek - vng 1:1