Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc finn Mooi roze is ook nie lelijk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Hoelen rent richting de bal. Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers passt de bal in één keer door. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
van Bercklaer rent richting de bal. Guchtenaere onderschept slim de pass. Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daerden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

17e minuut.
van Bercklaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Goemaere rent richting de bal. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
de Graaff rent richting de bal. de Graaff passt de bal zonder na te denken. Daar is de Meester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dullers is nu in balbezit. Dullers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 54%, Mooi roze is ook nie lelijk 46%.
fc finn - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

48e minuut.
Hoelen rent richting de bal. Hoelen geeft een lange en hoge pass. Forrez geeft de bal voor. Theuwen rent richting de bal. Theuwen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Castagne geeft een lange en hoge pass. De Swaef met een sublieme pass. Van Kampen rent richting de bal. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Van Kampen onderschept slim de pass. Theuwen is nu in balbezit. Van Kampen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen draait met de bal, schiet en ... Daerden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0

68e minuut.
Forrez rent richting de bal. Degrelle verovert de bal door een tackle van achteren. Degrelle probeert naar een medespeler te passen. Dullers rent richting de bal. Dullers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Mooi roze is ook nie lelijk 2:1

83e minuut.
Dullers rent richting de bal. Dullers met een sublieme pass. Lippens heeft problemen om de bal te vangen. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 42%, Mooi roze is ook nie lelijk 58%.
fc finn - Mooi roze is ook nie lelijk 2:1