Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
politiek FC Triple D
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten matig
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Noske rent richting de bal. Noske passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lasota rent richting de bal. Lasota passt de bal in één keer door. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 1:0

24e minuut.
Ellul speelt de bal door. Křemenáč rent richting de bal. Křemenáč geeft een lange en hoge pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Speleers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ellul speelt de bal door. Vandevenne is nu in balbezit. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Speleers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Bonnaud de bal. Bonnaud speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 2:0

34e minuut.
Bonnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonnaud geeft een lange en hoge pass. Malego heeft problemen om de bal te vangen. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Speleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Van Gestel is nu in balbezit. Noske verovert de bal door een tackle van achteren. Noske met een sublieme pass. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Speleers bokst de bal weg. Kamionek kopt de bal weg. Valck is nu in balbezit. Ellul maakt een afschuwelijke overtreding. Ellul krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Van Gestel kopt de bal weg. Millau is nu in balbezit. Millau speelt de bal door. Michels rent richting de bal. Michels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Kobusinski met een harde bal richting middenveld. Malego kopt de bal weg. Michels rent richting de bal. Michels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek passt de bal in één keer door. Peláez is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Malego de bal onder controle te krijgen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 42%, FC Triple D 58%.
politiek - FC Triple D 3:0

46e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul met een sublieme pass. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 4:0

54e minuut.
Ellul rent richting de bal. Ellul passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. Vandevenne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buck geeft de bal voor. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Fossier probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud onderschept slim de pass. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Speleers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vandevenne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Křemenáč neemt de hoekschop. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Křemenáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellul geeft een hoge lob. Lasota is nu in balbezit. Lasota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 5:0

88e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandevenne verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 6:0

89e minuut.
Lasota rent richting de bal. Rycke met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - FC Triple D 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 28%, FC Triple D 72%.
politiek - FC Triple D 7:0