Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Triple D politiek
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Fanni met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Vandevenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez onderschept slim de pass. Peláez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Buck rent richting de bal. Noske geeft de bal voor. Klungelig pakt Vandevenne de bal. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Valck rent richting de bal. Lasota onderschept slim de pass. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 0:1

17e minuut.
Lasota rent richting de bal. Kamionek rent richting de bal. Kamionek geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Speleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lasota is nu in balbezit. Malego rent richting de bal. Lasota onderschept slim de pass. Lasota schiet op doel. Speleers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 0:2

35e minuut.
Valck passt de bal in één keer door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels schiet op doel. Kobusinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 57%, politiek 43%.
FC Triple D - politiek 1:2

48e minuut.
Valck speelt de bal door. Noske rent richting de bal. Noske geeft een lange en hoge pass. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Manuel Fernández rent richting de bal. Manuel Fernández probeert naar een medespeler te passen. Fossier is nu in balbezit. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Valck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Lasota speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 1:3

71e minuut.
Tack is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek met een snelle inworp. Fanni rent richting de bal. Fanni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Van Gestel speelt de bal door. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bonnaud ... Strafschop! Michels moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Michels kan niet meer verder spelen. Delouvroy komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Van Gestel neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Fossier rent richting de bal. Fossier geeft de bal voor. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Speleers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 1:4

78e minuut.
Kamionek speelt de bal door. Lasota is nu in balbezit. Lasota passt de bal zonder na te denken. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millau met een snelle inworp. Van Gestel speelt de bal door. Delouvroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delouvroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota verovert de bal door een tackle van achteren. Vandevenne is nu in balbezit. Lasota onderschept slim de pass. Lasota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - politiek 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 68%, politiek 32%.
FC Triple D - politiek 1:5