Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper daw
jo3223 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 17.6
very good Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman onderschept slim de pass. Zaman passt de bal met de wreef. Sterchele is nu in balbezit. Sterchele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Schuer rent richting de bal. Schuer geeft een lange en hoge pass. Hazard heeft problemen om de bal te vangen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - daw 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Hazard de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons passt de bal in één keer door. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malbrancque bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbrancque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - daw 2:0

17e minuut.
Dagneaux probeert naar een medespeler te passen. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert speelt de bal door. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen geeft de bal voor. Sterchele kopt de bal weg. Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
de Gucht rent richting de bal. Millecamps verovert de bal door een tackle van achteren. Millecamps probeert naar een medespeler te passen. Hazard is nu in balbezit. Hazard draait met de bal, schiet en ... Herremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - daw 3:0

35e minuut.
Dagneaux onderschept slim de pass. Dagneaux geeft de bal voor. Pasture kopt de bal weg. Klungelig pakt Hazard de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - daw 4:0

38e minuut.
Hazard is nu in balbezit. Hazard probeert naar een medespeler te passen. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Malbrancque de bal. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - daw 5:0

41e minuut.
Herremans met een harde bal richting middenveld. Gilbert kopt de bal weg. Malbrancque bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard is nu in balbezit. Hazard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons onderschept slim de pass. Simons met een sublieme pass. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard haalt uit met een fantastische trap. Herremans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 40%, daw 60%.
pepper - daw 5:0

47e minuut.
Bonnet passt de bal zonder na te denken. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman passt de bal met de wreef. Sterchele is nu in balbezit. Sterchele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dagneaux kopt de bal weg. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard passt de bal zonder na te denken. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dagneaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagneaux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hazard rent richting de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ... Herremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Millecamps met de inworp. Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux speelt de bal door. Hazard is nu in balbezit. Hazard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 44%, daw 56%.
pepper - daw 5:0

daw