Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter FC pepper
Normal Tactiek jo3223
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Dagneaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux passt de bal zonder na te denken. Coppieters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard onderschept slim de pass. Hazard schiet op doel. Gheltiere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:1

22e minuut.
Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert speelt de bal door. Simons probeert naar een medespeler te passen. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:2

31e minuut.
Kins rent richting de bal. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simons de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagneaux onderschept slim de pass. Dagneaux probeert naar een medespeler te passen. Hazard is nu in balbezit. Hazard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bervoets rent richting de bal. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Gheltiere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:3

40e minuut.
Gilbert geeft een lange en hoge pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons passt de bal in één keer door. Hazard rent richting de bal. Hazard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:4

42e minuut.
Millecamps geeft een lange en hoge pass. Pérez kopt de bal weg. Schuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Gheltiere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 58%, pepper 42%.
Winter FC - pepper 0:4

54e minuut.
de Loore geeft de bal voor. Daar is Millecamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millecamps speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gilbert met een sublieme pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons draait met de bal, schiet en ... Pérez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:5

62e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Millecamps schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malbrancque de bal onder controle te krijgen. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote met een sublieme pass. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Gheltiere trapt de bal weg van het doel. Gilbert kopt de bal weg. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:6

67e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Hazard onderschept slim de pass. Hazard probeert naar een medespeler te passen. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ... Gheltiere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 0:7

74e minuut.
de Loore geeft een hoge lob. Inworp. Coppieters met een snelle inworp. Klungelig pakt Casteleyn de bal. Casteleyn speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Dyck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter FC - pepper 1:7

83e minuut.
Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier geeft een lange en hoge pass. Simons rent richting de bal. Simons met een sublieme pass. Pérez onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schuer neemt de hoekschop. Klungelig pakt Millecamps de bal. Hazard rent richting de bal. Hazard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Malbrancque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard haalt uit met een fantastische trap. Gheltiere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter FC 74%, pepper 26%.
Winter FC - pepper 1:7