Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vng fc finn
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Gheltiere passt de bal zonder na te denken. Christiaens geeft de bal voor. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert verovert de bal door een tackle van achteren. Blanchaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
van Moeseke is nu in balbezit. Forrez is nu in balbezit. Henderyckx begaat een overtreding. Henderyckx krijgt een gele kaart. Forrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forrez met een snel genomen vrije trap. Gheltiere heeft problemen om de bal te vangen. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke draait met de bal, schiet en ... Moerman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Christiaens rent richting de bal. Christiaens probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Meester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smits rent richting de bal. Smits draait met de bal, schiet en ... Schoofs bokst de bal weg. Hoelen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
vng - fc finn 1:0

16e minuut.
Teppers geeft een lange en hoge pass. Henderyckx is nu in balbezit. van Moeseke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Moeseke krijgt een gele kaart.

30e minuut.
van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere verovert de bal door een tackle van achteren. Gheltiere geeft de bal voor. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 61%, fc finn 39%.
vng - fc finn 1:0

52e minuut.
van Moeseke is nu in balbezit. van Moeseke passt de bal zonder na te denken. Lippens heeft problemen om de bal te vangen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Castagne is nu in balbezit. Castagne geeft een lange en hoge pass. de Meester kopt de bal weg. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke draait met de bal, schiet en ... Moerman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vng 37%, fc finn 63%.
vng - fc finn 1:0