Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc finn Winter FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bervoets rent richting de bal. van Moeseke onderschept slim de pass. van Moeseke passt de bal zonder na te denken. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Feuillette speelt de bal door. Gheltiere rent richting de bal. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke schiet op doel. Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Gheltiere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
van Moeseke heeft problemen om de bal te vangen. Kins verovert de bal door een tackle van achteren. Kins passt de bal in één keer door. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lippens bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Winter FC 0:1

35e minuut.
Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets passt de bal zonder na te denken. Hoecke geeft een hoge lob. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Winter FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 58%, Winter FC 42%.
fc finn - Winter FC 0:2

56e minuut.
Bailly is nu in balbezit. Bailly geeft een hoge lob. Daar is Hoelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Winter FC 0:3

67e minuut.
Genechten met een sublieme pass. Forrez is nu in balbezit. Bervoets begaat een overtreding. Forrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forrez met een snel genomen vrije trap. Gheltiere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vergote passt de bal in één keer door. Kins is nu in balbezit. Kins probeert naar een medespeler te passen. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Theuwen rent richting de bal. Feuillette verovert de bal door een tackle van achteren. Feuillette met een sublieme pass. Kins rent richting de bal. Kins draait met de bal, schiet en ... Schoofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Genechten geeft een lange en hoge pass. Bailly kopt de bal weg. Kins is nu in balbezit. Kins draait met de bal, schiet en ... Schoofs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - Winter FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 60%, Winter FC 40%.
fc finn - Winter FC 0:4