Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper vng
jo3223 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Depinois met een sublieme pass. Christiaens kopt de bal weg. Chevalier probeert de bal aan de voet te houden. Smits is nu in balbezit. Smits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Dagneaux rent richting de bal. Gheltiere rent richting de bal. Dagneaux verovert de bal door een tackle van achteren. Dagneaux geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tollenaere geeft de bal voor. Pfaff rent richting de bal. Pfaff probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - vng 0:1

12e minuut.
Millecamps geeft de bal voor. Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. Moerman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pepper - vng 1:1

28e minuut.
Daar is Schuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren rent richting de bal. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - vng 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 55%, vng 45%.
pepper - vng 2:1

46e minuut.
Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits passt de bal in één keer door. Henderyckx rent richting de bal. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gheltiere is nu in balbezit. Dagneaux onderschept slim de pass. Dagneaux passt de bal in één keer door. Hazard rent richting de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - vng 3:1

63e minuut.
Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Malbrancque de bal. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagneaux is nu in balbezit. Dagneaux probeert naar een medespeler te passen. Malbrancque bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbrancque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - vng 4:1

85e minuut.
Malbrancque onderschept slim de pass. Malbrancque met een sublieme pass. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap. Moerman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - vng 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 42%, vng 58%.
pepper - vng 5:1