Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mooi roze is ook nie lelijk politiek
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 32
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Kamionek passt de bal met de wreef. Manuel Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel Fernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Badur is nu in balbezit. Badur geeft de bal voor. Ellul met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guchtenaere probeert naar een medespeler te passen. Ellul is nu in balbezit. Ellul passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ellul controleert de bal met de borst. Peláez rent richting de bal. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ... Daerden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 0:1

20e minuut.
Bonnaud geeft de bal voor. Kamionek met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 0:2

35e minuut.
Inworp. Manuel Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fanni de bal. Fanni geeft een hoge lob. Peláez springt en kopt de bal. Daerden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 74%, politiek 26%.
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 0:2

47e minuut.
Fanni geeft de bal voor. Daar is Verbraken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Verbraken probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 0:3

50e minuut.
Noske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noske raakt geblesseerd tijdens het duel. Noske zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Ellul speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 0:4

67e minuut.
Dullers passt de bal met de wreef. Fanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanni speelt de bal door. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
de Valck rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez passt de bal zonder na te denken. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanni met de inworp. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kamionek geeft een hoge lob. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal met de wreef. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... Daerden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Křemenáč geeft een lange en hoge pass. Peláez probeert de bal aan de voet te houden. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Duinslaeger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dullers rent richting de bal. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Goemaere rent richting de bal. Goemaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 1:4

87e minuut.
Kamionek passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mooi roze is ook nie lelijk 81%, politiek 19%.
Mooi roze is ook nie lelijk - politiek 1:4