Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
politiek Mooi roze is ook nie lelijk
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 15.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Noske rent richting de bal. Noske probeert naar een medespeler te passen. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Moeyaert probeert naar een medespeler te passen. Verbraken is nu in balbezit. Verbraken geeft de bal voor. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de Valck rent richting de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul speelt de bal door. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Daerden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek geeft een hoge lob. Duinslaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

34e minuut.
Moeyaert is nu in balbezit. Křemenáč onderschept slim de pass. Křemenáč speelt de bal door. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul geeft een hoge lob. Duinslaeger probeert de bal aan de voet te houden. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0

41e minuut.
Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč verovert de bal door een tackle van achteren. Křemenáč passt de bal met de wreef. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Moeyaert de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kamionek met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 27%, Mooi roze is ook nie lelijk 73%.
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 3:0

51e minuut.
Křemenáč passt de bal zonder na te denken. Peláez is nu in balbezit. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrelle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ellul. Ellul krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Degrelle passt de bal met de wreef. de Graaff rent richting de bal. de Graaff passt de bal zonder na te denken. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Łoszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 3:1

62e minuut.
Moeyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Moeyaert geeft een lange en hoge pass. Fanni kopt de bal weg. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Manuel Fernández met de inworp. Daar is Fanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanni geeft een hoge lob. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Daerden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ellul rent richting de bal. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: politiek 20%, Mooi roze is ook nie lelijk 80%.
politiek - Mooi roze is ook nie lelijk 3:1