Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc finn FC Triple D
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Malego met de inworp. Rycke rent richting de bal. Rycke met een sublieme pass. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - FC Triple D 0:1

16e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego onderschept slim de pass. Malego passt de bal in één keer door. Michels is nu in balbezit. Michels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc finn - FC Triple D 0:2

20e minuut.
de Meester bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels onderschept slim de pass. van Bercklaer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Bercklaer krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Van Gestel is nu in balbezit. Van Gestel geeft een hoge lob. Genechten kopt de bal weg. Michels is nu in balbezit. Michels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hoelen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tack met de inworp. Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
van Moeseke verovert de bal door een tackle van achteren. Malego rent richting de bal. van Moeseke onderschept slim de pass. van Moeseke haalt uit met een fantastische trap. Speleers probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 59%, FC Triple D 41%.
fc finn - FC Triple D 0:2

58e minuut.
Malego speelt de bal door. Lippens rent richting de bal. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels draait met de bal, schiet en ... Schoofs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Millau rent richting de bal. Millau speelt de bal door. Michels is nu in balbezit. Michels haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lippens de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millau neemt de hoekschop. Michels is nu in balbezit. Michels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fossier geeft een hoge lob. Castagne rent richting de bal. Rycke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rycke krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel passt de bal met de wreef. Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc finn 27%, FC Triple D 73%.
fc finn - FC Triple D 0:2