Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Triple D fc finn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Genechten geeft de bal voor. Theuwen rent richting de bal. Valck rent richting de bal. van Moeseke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Moeseke haalt uit met een fantastische trap. Speleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandevenne geeft een lange en hoge pass. Michels is nu in balbezit. Hoelen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoelen krijgt een gele kaart. Michels wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Michels kan niet meer verder spelen. Delouvroy komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Valck met een sublieme pass. de Meester bereikt de bal nog maar net als eerste. de Meester probeert naar een medespeler te passen. van Moeseke rent richting de bal. van Moeseke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. Rycke speelt de bal door. Delouvroy rent richting de bal. Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Triple D - fc finn 1:0

24e minuut.
Theuwen passt de bal zonder na te denken. Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tack. Tack krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Malego onderschept slim de pass. Malego passt de bal in één keer door. Daar is Vandevenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Triple D - fc finn 1:1

31e minuut.
De Swaef rent richting de bal. Millau bereikt de bal nog maar net als eerste. Millau passt de bal zonder na te denken. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Forrez verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gestel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gestel passt de bal zonder na te denken. Delouvroy is nu in balbezit. Delouvroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 54%, fc finn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Triple D - fc finn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Triple D 57%, fc finn 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Triple D - fc finn 1:1