Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pepper Mooi roze is ook nie lelijk
jo3223 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 15.5
very good Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dagneaux speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons met een sublieme pass. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 1:0

7e minuut.
Corstjens speelt de bal door. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard passt de bal in één keer door. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurion rent richting de bal. Malbrancque onderschept slim de pass. Hazard rent richting de bal. Hazard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 2:0

12e minuut.
Chevalier geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Graaff met de inworp. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Dagneaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagneaux geeft de bal voor. Duinslaeger probeert de bal aan de voet te houden. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Corstjens rent richting de bal. Corstjens passt de bal zonder na te denken. Schuer met een sublieme pass. Hazard is nu in balbezit. Hazard draait met de bal, schiet en ... Daerden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hazard is nu in balbezit. Hazard passt de bal met de wreef. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. Daerden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 39%, Mooi roze is ook nie lelijk 61%.
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 3:0

49e minuut.
Daar is Hazard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazard probeert naar een medespeler te passen. Malbrancque is nu in balbezit. Malbrancque haalt uit met een fantastische trap. Daerden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 4:0

51e minuut.
de Loore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guchtenaere met de inworp. Dullers probeert de bal met de borst te controleren. Dullers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
de Loore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guchtenaere met de inworp. Klungelig pakt Dullers de bal. Dullers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Degrelle rent richting de bal. Corstjens verovert de bal door een tackle van achteren. Corstjens met een sublieme pass. Hazard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazard draait met de bal, schiet en ... Daerden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 5:0

76e minuut.
Verbraken geeft een lange en hoge pass. Korthout is nu in balbezit. Korthout passt de bal in één keer door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schuer geeft een lange en hoge pass. Hazard heeft problemen om de bal te vangen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pepper 34%, Mooi roze is ook nie lelijk 66%.
pepper - Mooi roze is ook nie lelijk 6:0