Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kikinda UTD FC Bayern ||
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
4 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 14.3
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rymarz passt de bal zonder na te denken. Kiecal rent richting de bal. Kiecal probeert naar een medespeler te passen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kiecal rent richting de bal. Kiecal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fita de bal. Rymarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński passt de bal met de wreef. Madej is nu in balbezit. Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kiecal onderschept slim de pass. Kiecal geeft de bal voor. Kobeszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rymarz rent richting de bal. Rymarz passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kubik is nu in balbezit. Kubik geeft een lange en hoge pass. Rymarz kopt de bal weg. Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rymarz speelt de bal door. Klungelig pakt Guziałek de bal. Łagódka rent richting de bal. Guziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Kopaczka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kikinda UTD - FC Bayern || 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda UTD 33%, FC Bayern || 67%.
Kikinda UTD - FC Bayern || 1:0

70e minuut.
Dambor rent richting de bal. Dambor met een sublieme pass. Ziemba is nu in balbezit. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal geeft een hoge lob. Paal!

77e minuut.
Dembiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kiecal de bal. Kiecal passt de bal in één keer door. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik geeft een lange en hoge pass. Kopaczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kikinda UTD 25%, FC Bayern || 75%.
Kikinda UTD - FC Bayern || 1:0