Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARKA GDYNIA GeoGeo
kuki Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 23.9
hopeless Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tworkowski de bal. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaraczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mankiewicz kopt de bal weg. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap. Durczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Jaraczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARKA GDYNIA - GeoGeo 0:1

25e minuut.
Tworkowski rent richting de bal. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz speelt de bal door. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ... Durczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cecot rent richting de bal. Cecot geeft de bal voor. Czerwek kopt de bal weg. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA 53%, GeoGeo 47%.
ARKA GDYNIA - GeoGeo 0:1

87e minuut.
Bakalarz speelt de bal door. Mankiewicz kopt de bal weg. Bylok controleert de bal met de borst. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA 47%, GeoGeo 53%.
ARKA GDYNIA - GeoGeo 0:1