Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Mefa FC Spoceńce
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Deyna passt de bal zonder na te denken. Czech is nu in balbezit. Konopiński verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Czech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balicki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Balicki is nu in balbezit. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balicki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Nadbrzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadbrzeski geeft de bal voor. Płomiński kopt de bal weg. Tabijna rent richting de bal. Tabijna draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Szandarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szandarowski met een sublieme pass. Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Broniarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Deyna is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deyna zal de hoekschop nemen. Czech is nu in balbezit. Czech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Praski passt de bal met de wreef. Broniarek rent richting de bal. Tabijna is nu in balbezit. Tabijna draait met de bal, schiet en ... Sykut probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Mefa 65%, FC Spoceńce 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły Mefa - FC Spoceńce 0:0

46e minuut.
Czader passt de bal met de wreef. Kulig met een sublieme pass. Daar is Sykut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniarek draait met de bal, schiet en ... Fam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Śliwka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mielniczek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Deyna geeft een hoge lob. Płomiński probeert de bal aan de voet te houden. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki geeft een hoge lob. Konopiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

74e minuut.
Broniarek is nu in balbezit. Tabijna is nu in balbezit. Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabijna is nu in balbezit. Tabijna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Mefa 45%, FC Spoceńce 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły Mefa - FC Spoceńce 0:0