Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Mefa FC Molwity
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Śliwka geeft een hoge lob. Inworp. Jaromin met de inworp. Derkowski is nu in balbezit. Derkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Filipiak met de inworp. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin geeft de bal voor. Peszko rent richting de bal. Peszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Mefa - FC Molwity 0:1

8e minuut.
Czendej met een snelle inworp. Słowiński rent richting de bal. Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Derkowski rent richting de bal. Derkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sapek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruszczyński komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Słowiński rent richting de bal. Derkowski onderschept slim de pass. Derkowski speelt de bal door. Peszko heeft problemen om de bal te vangen. Peszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Słowiński kopt de bal weg. Kocyba geeft een lange en hoge pass. Płomiński heeft problemen om de bal te vangen. Peszko rent richting de bal. Peszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Mefa 77%, FC Molwity 23%.
Orły Mefa - FC Molwity 0:1

49e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Derkowski is nu in balbezit. Derkowski geeft een hoge lob. Peszko is nu in balbezit. Peszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński passt de bal in één keer door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko onderschept slim de pass. Peszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kocyba speelt de bal door. Czendej is nu in balbezit. Derkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiertszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiertszewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Peszko rent richting de bal. Lippke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peszko rent richting de bal. Peszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Mefa - FC Molwity 0:2

61e minuut.
Filipiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruszczyński de bal. Tabijna is nu in balbezit. Tabijna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruszczyński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Słowiński geeft een lange en hoge pass. Masztajer rent richting de bal. Masztajer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Mefa - FC Molwity 0:3

87e minuut.
Filipiak is nu in balbezit. Płomiński rent richting de bal. Filipiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Mefa 77%, FC Molwity 23%.
Orły Mefa - FC Molwity 0:3