Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco_da_Lima FC Parma
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Styczek is nu in balbezit. Jankowicz onderschept slim de pass. Jankowicz met een sublieme pass. Lubaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Krauze geeft de bal voor. Styczek probeert de bal aan de voet te houden. Jankowicz is nu in balbezit. Lubaszewski is nu in balbezit. Lubaszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Stasiorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Smotarski de bal. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. Jarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Luciak met een snelle inworp. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz geeft een hoge lob. Lubaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Zarosa kopt de bal weg. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Jarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco_da_Lima - FC Parma 1:0

28e minuut.
Smarzyński is nu in balbezit. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lubaszewski geeft een lange en hoge pass. Weśniuk probeert naar een medespeler te passen. Styczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco_da_Lima 45%, FC Parma 55%.
Vasco_da_Lima - FC Parma 1:0

63e minuut.
Kolbusz passt de bal in één keer door. Kizior is nu in balbezit. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna draait met de bal, schiet en ... Jarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco_da_Lima - FC Parma 2:0

86e minuut.
Jankowicz speelt de bal door. Krauze rent richting de bal. Kolbusz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolbusz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco_da_Lima 34%, FC Parma 66%.
Vasco_da_Lima - FC Parma 2:0