Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Złota Ostrołęka FGKOSZALINH
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wnuk passt de bal in één keer door. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus met een sublieme pass. Stanlej is nu in balbezit. Stanlej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sławoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoszewski geeft de bal voor. Oślizło heeft problemen om de bal te vangen. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Żygadło bokst de bal weg.

9e minuut.
Przygoński is nu in balbezit. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gorczyca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raus rent richting de bal. Raus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zabijakin is nu in balbezit. Met opzet legt Weiher zijn tegenspeler op de grond. Zabijakin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sławoszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wnuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Skrzekowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prus met de inworp. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzekowski met de inworp. Stanlej probeert naar een medespeler te passen. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Żygadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 1:0

33e minuut.
Kułaga is nu in balbezit. Mrożek onderschept slim de pass. Mrożek speelt de bal door. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 2:0

40e minuut.
Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus onderschept slim de pass. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus is nu in balbezit. Raus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Złota Ostrołęka 44%, FGKOSZALINH 56%.
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 2:1

46e minuut.
Szklarski rent richting de bal. Szklarski geeft de bal voor. Prus kopt de bal weg. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. Żygadło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej met een sublieme pass. Szklarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk onderschept slim de pass. Wnuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 3:1

56e minuut.
Sławoszewski probeert de bal met de borst te controleren. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek passt de bal in één keer door. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus rent richting de bal. Gorczyca is nu in balbezit. Raus rent richting de bal. Raus schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 3:2

82e minuut.
Gorczyca rent richting de bal. Sławoszewski onderschept slim de pass. Raus is nu in balbezit. Gorczyca is nu in balbezit. Gorczyca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Złota Ostrołęka 45%, FGKOSZALINH 55%.
UKS Złota Ostrołęka - FGKOSZALINH 3:2