Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa2015 Katowice GKS Rozbark Bytom
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 16.2
good Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Preterotto geeft de bal voor. Gołuch kan de bal niet met de borst controleren. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 1:0

10e minuut.
Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud geeft een lange en hoge pass. Kopytko kopt de bal weg. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Desperat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Zappacosta is nu in balbezit. Krasnolud verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 2:0

23e minuut.
Wenowaty met de inworp. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stręt raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stręt neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Stręt is nu in balbezit. Czwonka maakt een afschuwelijke overtreding. Czwonka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sputnik geeft een lange en hoge pass. Krasnolud kopt de bal weg. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa2015 Katowice 31%, GKS Rozbark Bytom 69%.
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 3:0

49e minuut.
Sputnik onderschept slim de pass. Sputnik passt de bal in één keer door. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta schiet op doel. Desperat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 4:0

52e minuut.
Janduda is nu in balbezit. Janduda passt de bal in één keer door. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko geeft de bal voor. Stręt is nu in balbezit. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 5:0

72e minuut.
Sputnik speelt de bal door. Kopytko speelt de bal door. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta schiet op doel. Krasnolud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 6:0

78e minuut.
Preterotto kopt de bal weg. Daar is Wenowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenowaty passt de bal in één keer door. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 7:0

80e minuut.
Stręt geeft de bal voor. Krasnolud kopt de bal weg. Janduda heeft problemen om de bal te vangen. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Preterotto probeert de bal met de borst te controleren. Preterotto probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Stręt de bal onder controle te krijgen. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. Desperat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa2015 Katowice 24%, GKS Rozbark Bytom 76%.
Rawa2015 Katowice - GKS Rozbark Bytom 8:0