Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dębowi Mocni Chewbacca
Rafciq Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Scher kopt de bal weg. Klungelig pakt Piórkowski de bal. Pawlak is nu in balbezit. Piórkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piórkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 1:0

6e minuut.
Imig geeft de bal voor. Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski rent richting de bal. Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 2:0

10e minuut.
Daar is Oślizło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sitarski rent richting de bal. Kül onderschept slim de pass. Kül passt de bal in één keer door. Bodosakis rent richting de bal. Bodosakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brzozowski passt de bal met de wreef. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski met een sublieme pass. Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 3:0

32e minuut.
Kül rent richting de bal. Bodosakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodosakis passt de bal met de wreef. Jakšić rent richting de bal. Jakšić haalt uit met een fantastische trap. Zegan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap. Zegan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 4:0

35e minuut.
Dziewicki passt de bal in één keer door. Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski begaat een overtreding. Brzozowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Pawlak is nu in balbezit. Bodosakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić is nu in balbezit. Jakšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dębowi Mocni 37%, Chewbacca 63%.
Dębowi Mocni - Chewbacca 5:0

58e minuut.
Scher verovert de bal door een tackle van achteren. Scher speelt de bal door. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borczuch de bal onder controle te krijgen. Zegan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kül verovert de bal door een tackle van achteren. Kül geeft de bal voor. Jakšić heeft problemen om de bal te vangen. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bodosakis controleert de bal met de borst. Bodosakis geeft de bal voor. Pawlak kopt de bal weg. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski draait met de bal, schiet en ... Zegan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 6:0

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zegan niet meer kan verder spelen. Okołowicz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jakšić verovert de bal door een tackle van achteren. Jakšić geeft een hoge lob. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap. Okołowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dębowi Mocni - Chewbacca 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dębowi Mocni 33%, Chewbacca 67%.
Dębowi Mocni - Chewbacca 7:0