Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kabanoski Emeritos Sokkeros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Nawrocik is nu in balbezit. Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodziony bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodziony haalt uit met een fantastische trap. Marciński bokst de bal weg.

33e minuut.
Strojek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maciejczak de bal onder controle te krijgen. Bodziony is nu in balbezit. Bodziony haalt uit met een fantastische trap. Marciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuształa rent richting de bal. Kuształa met een sublieme pass. Żebro heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzyk is nu in balbezit. Kasprzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kuształa passt de bal met de wreef. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek begaat een overtreding. Zubek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabanoski 59%, Emeritos Sokkeros 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kabanoski - Emeritos Sokkeros 0:0

75e minuut.
Durka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ratkowski komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Marciński niet meer kan verder spelen. Wroński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Królikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdrzałek is nu in balbezit. Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dłużewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabanoski 48%, Emeritos Sokkeros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kabanoski - Emeritos Sokkeros 0:0