Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun Gąskowo Zagłębie Lubin v8343
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Służalec verovert de bal door een tackle van achteren. Fiut speelt de bal door. Filipowski is nu in balbezit. Paradys onderschept slim de pass. Paradys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lentner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus passt de bal in één keer door. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Gąskowo - Zagłębie Lubin v8343 0:1

27e minuut.
Kolbus passt de bal zonder na te denken. Trałka rent richting de bal. Fielek is nu in balbezit. Trałka rent richting de bal. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kałkus is nu in balbezit. Kałkus passt de bal in één keer door. Iwaniuk rent richting de bal. Paradys onderschept slim de pass. Paradys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Filipowski onderschept slim de pass. Filipowski passt de bal met de wreef. Cira rent richting de bal. Kolbus onderschept slim de pass. Kolbus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun Gąskowo 57%, Zagłębie Lubin v8343 43%.
Piorun Gąskowo - Zagłębie Lubin v8343 0:1

61e minuut.
Cira speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wcisło. Lentner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lentner kan niet meer verder spelen. Beszczyński komt het veld opgelopen. Mićko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dante rent richting de bal. Dante draait met de bal, schiet en ... Przerwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trałka is nu in balbezit. Trałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun Gąskowo - Zagłębie Lubin v8343 0:2

65e minuut.
Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniuk geeft een lange en hoge pass. Paradys is nu in balbezit. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko is nu in balbezit. Mićko draait met de bal, schiet en ... Przerwa bokst de bal weg.

81e minuut.
Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Fiut rent richting de bal. Fiut passt de bal zonder na te denken. Paradys rent richting de bal. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fułat speelt de bal door. Kolbus probeert naar een medespeler te passen. Fielek is nu in balbezit. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun Gąskowo 59%, Zagłębie Lubin v8343 41%.
Piorun Gąskowo - Zagłębie Lubin v8343 0:2