Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners Głogów natan123
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek geeft een lange en hoge pass. Szamotulski probeert de bal aan de voet te houden. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta haalt uit met een fantastische trap. Obolewicz bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Cieślar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński passt de bal zonder na te denken. Łapeta rent richting de bal. Łapeta draait met de bal, schiet en ... Obolewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Jeliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela rent richting de bal. Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tekiela de bal onder controle te krijgen. Łapeta is nu in balbezit. Łapeta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cieślar kopt de bal weg. Puc is nu in balbezit. Wasilewski is nu in balbezit. Puc verovert de bal door een tackle van achteren. Puc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners Głogów - natan123 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners Głogów 48%, natan123 52%.
Winners Głogów - natan123 0:1

47e minuut.
Daar is Chrabąszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk probeert naar een medespeler te passen. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners Głogów - natan123 1:1

60e minuut.
Puc onderschept slim de pass. Puc passt de bal zonder na te denken. Ryjek rent richting de bal. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ryjek rent richting de bal. Ryjek passt de bal in één keer door. Łapeta is nu in balbezit. Łapeta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łyko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners Głogów 43%, natan123 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners Głogów - natan123 1:1