Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Gitts Lublin REALnaMALNIA
byseks Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 34.8
good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Ambroziak geeft een lange en hoge pass. Bruzda rent richting de bal. Kapturek onderschept slim de pass. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Komarnicki heeft problemen om de bal te vangen. Kapturek begaat een overtreding. Komarnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruzda met een snel genomen vrije trap. Wolik kopt de bal weg. Stanisławski heeft problemen om de bal te vangen. Zurru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Garofoli geeft een hoge lob. Koniarek heeft problemen om de bal te vangen. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski schiet op doel. Cordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gitts Lublin - REALnaMALNIA 1:0

31e minuut.
Rajoy probeert naar een medespeler te passen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli speelt de bal door. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski haalt uit met een fantastische trap. Cordeanu bokst de bal weg.

33e minuut.
Komarnicki heeft problemen om de bal te vangen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński speelt de bal door. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski schiet op doel. Cordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garofoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zawistowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubiparip komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gitts Lublin 40%, REALnaMALNIA 60%.
WKS Gitts Lublin - REALnaMALNIA 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Musiał de bal onder controle te krijgen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński speelt de bal door. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gitts Lublin - REALnaMALNIA 2:0

52e minuut.
Cordeanu trapt de bal weg van het doel. Garofoli kopt de bal weg. Zurru speelt de bal door. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Surdyga geeft een lange en hoge pass. Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Bruzda maakt een afschuwelijke overtreding. Bruzda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Grzanka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Triccas komt het veld opgelopen. Pulfer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cordeanu trapt de bal weg van het doel. Pulfer kopt de bal weg. Pulfer rent richting de bal. Triccas rent richting de bal. Triccas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Gitts Lublin - REALnaMALNIA 2:1

85e minuut.
Ubiparip met een sublieme pass. Zurru probeert de bal met de borst te controleren. Zurru met een sublieme pass. Zawistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawistowski draait met de bal, schiet en ... Cordeanu bokst de bal weg.

86e minuut.
Koniarek geeft een lange en hoge pass. Ambroziak is nu in balbezit. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Triccas rent richting de bal. Triccas draait met de bal, schiet en ... Ubiparip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Gitts Lublin 49%, REALnaMALNIA 51%.
WKS Gitts Lublin - REALnaMALNIA 2:1