Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczakowianka FC Gorzelanka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


18e minuut.
Bugdoł heeft problemen om de bal te vangen. Garguła onderschept slim de pass. Garguła met een sublieme pass. Lesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła onderschept slim de pass. Bugdoł rent richting de bal. Garguła onderschept slim de pass. Garguła geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pulkowski onderschept slim de pass. Brzęczek speelt de bal door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko rent richting de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Garguła rent richting de bal. Garguła passt de bal zonder na te denken. Lesiak is nu in balbezit. Lesiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczakowianka - FC Gorzelanka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczakowianka 42%, FC Gorzelanka 58%.
Szczakowianka - FC Gorzelanka 0:1

46e minuut.
Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak schiet op doel. Dubas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szczakowianka - FC Gorzelanka 1:1

57e minuut.
Bugdoł is nu in balbezit. Bugdoł geeft de bal voor. Balcerzak kopt de bal weg. Pulkowski is nu in balbezit. Pulkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulkowski speelt de bal door. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczakowianka - FC Gorzelanka 2:1

76e minuut.
Czarkowski rent richting de bal. Garguła onderschept slim de pass. Garguła passt de bal in één keer door. Lesiak is nu in balbezit. Lesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dubas trapt de bal weg van het doel. Garguła kopt de bal weg. Klungelig pakt Guziałek de bal. Lesiak rent richting de bal. Lesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chlastawa rent richting de bal. Juśko onderschept slim de pass. Juśko passt de bal met de wreef. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mirończuk geeft een hoge lob. Inworp. Kołakowski met de inworp. Pulkowski rent richting de bal. Pulkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczakowianka - FC Gorzelanka 3:1

87e minuut.
Stolarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juśko rent richting de bal. Juśko speelt de bal door. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczakowianka 37%, FC Gorzelanka 63%.
Szczakowianka - FC Gorzelanka 3:1